Nuri Hazaroğlu: "Bir spor kulübünden daha fazlası İskofya..."

İskofya Spor Kulübü Antrenörü Nuri Hazaroğlu açıklamalarda bulundu.

Nuri Hazaroğlu: "Bir spor kulübünden daha fazlası İskofya..."

İskofya Spor Kulübü Antrenörü Nuri Hazaroğlu, elde edilen başarılar ve kulüp hedeflerine dair değerlendirmelerde bulundu.

Nuri Hazaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde,

2018 yılında bir çocukluk hayali olarak çıktığımız bu yolculukta 2024 yılına gelindiğinde 3 kampüs,276 sporcu, 8 alt yapı takımı ve 2.lig A takımından oluşan kocaman bir aile haline geldik.

Hedeflerimizin temelinde toplumsal fayda sağlamayı amaç edinen, günü birlik aksiyonlar yerine uzun vadeli projeler üreten, sadece voleybol sahasında değil sosyal kulüp olma anlamında büyük resim oluşturmayı ilke edinen bir kulüpleşme süreci yaşadık. Amatör ruh ile profesyonel bakış açımızı harmanlayarak voleybol camiası içerisinde saygın, sektöre yön veren bir yerde konumlandık.

Kulüp olarak geçirdiğimiz 5 sezon süresince kaydettiğimiz sportif gelişimi özetleyen konu aslında şu şekildedir; performans takımımızla yarışmalara katıldığımız ilk sezonumuzda oynadığımız 24 maçta sadece 1 set alabilmiştik. Günümüzde ise katıldığımız 4 alt yapı kategorisinin tamamını domine eden, gençler, yıldızlar ve midi kızlar kategorilerinde voleybolun doğrularını sahaya yansıtarak şampiyon olan bir gelişim süreci yaşadık.

iskofya-1.webp

Sportif başarının yanı sıra bölgede bir voleybol ekolü yaratmak adına sezon içerisinde araştırmalarımızı sürdürdük. Şubat ayında Muş spor lisesinden, kalbi İskofya ile atan 2 genç sporcuyu ailemize dahil ettik. Zelal ve Ezel artık birer İskofya’lı.

Bir yandan bölgemizdeki kız çocuklarının topluma faydalı bireyler olmalarına katkı sağlarken, bir yandan da sportif başarılarla Trabzon’umuzu gururla temsil etmenin verdiği sorumlulukla çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.

Gururla söyleyebiliyoruz ki; Bir spor kulübünden daha fazlası, İskofya.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler