Nuri Albayrak'tan sert açıklama!

Albayrak, ”Ulusoy döneminde federasyon ve hakem yapısı içine odaklanan rantçıların bir kısmı yine içeride at oynatıyor. Bursaspor maçında yaşananlar basit hakem hataları asla olamaz. Bunun anlamı 'Trabzonspor'u bu ligde şampiyon yapmayızdır' dedi  GEÇEN Y

Nuri Albayrak'tan sert açıklama!

Albayrak, ”Ulusoy döneminde federasyon ve hakem yapısı içine odaklanan rantçıların bir kısmı yine içeride at oynatıyor. Bursaspor maçında yaşananlar basit hakem hataları asla olamaz. Bunun anlamı 'Trabzonspor'u bu ligde şampiyon yapmayızdır' dedi

 GEÇEN YILI HATIRLAYIN

“Haluk Ulusoy'un başkanlığındaki yönetim döneminde bizim yaşadıklarımız şimdi sanırım daha iyi anlaşılıyor. O gün Avni Aker'de sahada kazandığımız ama masada kaybettirildiğimiz Sivasspor maçıyla başlayan tezgahla Trabzonspor'un o sezonu katledilmişti. Ben Federasyon ve MHK içerisinde bir rant cephesi olduğunu o günde söylemiştim. Ama ne yazık ki biz o günlerde sahipsiz ve yalnız bırakıldık.”

ŞAMPİYON YAPMAZLAR

“Federasyon yapısı içerisindeki rantçıları çok iyi bilen Rahmetli Hasan Doğan, başkan olurken bu rant cephesinin bir kısmını temizlemişti. Tamamen temizleme fırsatı bulamadan aramızdan ayrıldı. Şimdi içeride kalan bir bu rantçılar istediği gibi at oynatmaya yeniden başladılar. O rant cephesi tamamen temizlenmediği müddetçe Trabzonspor şampiyon olamaz.”

BUNLAR KASITLI

“Bursaspor maçında yaşananlar basit hakem hataları asla olamaz, gösterilemez. Bu hakemlerin hakemlik yaşantıları sona erdirilmeli. Umut'un göğsü önde diye Trabzonspor'un bariz gölünü ofsayt gerekçesiyle saymayanlar, Bursaspor'un bütün Türkiye'nin gözleri önünde 2 metre ofsayt olan golünü sayarak Trabzonspor'u mağlup ediyorsa, bunun anlamı 'Trabzonspor'u bu ligde şampiyon yapılmaz'dır. Bu işte kasıt var.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor