Nurhayat'ın Ünvan Maçı

Türkiye'nin ilk bayan Kickboks Dünya Şampiyonu olan Adanalı milli sporcu Nurhayat Hiçyakmazer, 11 Ağustos'ta Tayland'ın başkenti Bangok'ta yapılacak Dünya Şampiyonası'nda unvanını korumak için ringe çıkacak.Ring adı "Prenses Zeina" olan Adanalı sporcu Nur

Nurhayat'ın Ünvan Maçı


Türkiye'nin ilk bayan Kickboks Dünya Şampiyonu olan Adanalı milli sporcu Nurhayat Hiçyakmazer, 11 Ağustos'ta Tayland'ın başkenti Bangok'ta yapılacak Dünya Şampiyonası'nda unvanını korumak için ringe çıkacak.

Ring adı "Prenses Zeina" olan Adanalı sporcu Nurhayat Hiçyakmazer, doğum günü olan 11 Ağustos Cumartesi günü Bangok'ta düzenlenecek karşılaşmada Amerikalı rakibi Mirriam ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma için Tayland'a giden Hiçyakmazer, "Rakibimi döveceğim ve o kemeri ülkem için alacağım. Bu yıl dünya şampiyonunun karşısına özel bir davet ile çağrıldım. Tüm spor otoritelerinin kabul ettiği büyük organizasyonda ülkemi temsil etmek benim için çok gurur verici. Karşılaşma, 11 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de Grand Palace Oteli'nde gerçekleşecek. Bu maçı alarak unvanımı koruyacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler