Novak'a tekrar Karadeniz yolu gözüktü!

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ancak burada forma şansı bulamayan Filip Novak için Giresunspor iddiası ortaya atıldı

Novak'a tekrar Karadeniz yolu gözüktü!

Fenerbahçe 'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Trabzonspor'un eski futbolcusu Filip Novak'a Giresunspor'un talip olduğu öne sürüldü. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Küme düşme hattında 6 puanlık avantajı bulunan Giresunspor, TFF 1. Lig'e düşmemesi halinde işi resmiyete dökecek ve Novak için girişimlere başlayacak.

Filip Novak sezon başı ve ara transfer döneminde ülkesinin takımlarından Sparta Prag'ın da gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Filip Novak'ın sezon sonunda ülkesine döneceği iddiaları basındaki yerini almıştı.

Öte yandan Filip Novak'ı isteyen takımlar arasında Sivasspor da bulunuyor. Hatırlanacağı üzere Rıza Çalımbay, Filip Novak'ın Trabzonspor 'a transfer olduğu dönemde Bordo-Mavililerde teknik direktörlük görevini yürütüyordu.

31 yaşındaki Çek sol bek son dönemde yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulmakta zorlanıyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 18 maça çıkan Filip Novak 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Sarı-Lacivertlilerle 2023 yılına kadar kontratı bulunan Novak'ın güncel piyasa değeri 1,3 milyon euro. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor