Novak ve Sosa İstanbul'da kayboldu!

Trabzonspor'un sözleşme tekliflerini reddederek Fenerbahçe'ye imza atan Sosa ve Novak gözden çabuk düştü

Novak ve Sosa İstanbul'da kayboldu!

Trabzonspor'un şampiyonluğa oynadığı 2019-20 sezonunda takımın önemli isimlerinden olan Filip Novak ve Jose Sosa, bordo mavili takımın teklifini kabul etmeyerek Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Ancak geçmişte de örnekleri olduğu gibi iki isim İstanbul'da adeta kayboldu.

Fenerbahçe'de şans bulmakta zorlanan iki isim sezonun sona ermesiyle birlikte kendilerini gönderilecekler listesinde buldu.

Sarı lacivertli kulübe yakınlığıyla bilinen basın organlarında da bu durum doğrulanırken, Novak ve Sosa'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Geçen sezon sol bekteki forma savaşında üstünlüğü Caner Erkin'e kaptıran Novak, yeni sezonda da Fenerbahçe'de düzenli olarak süre alacağını pek düşünmüyor. Çek oyuncunun, ülkesinin önde gelen takımlarından Sparta Prag'dan gelen teklifi değerlendirmeye aldığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Sosa'nın ise yüksek maliyeti ve yetersiz performansı nedeniyle gelecek sezon takımda düşünülmediği yazıldı. Fenerbahçe'de yıllık 2.3 Milyon Euro alan Jose Sosa’nın da ülkesi Arjantin’deki Estudiantes kulübüne gitmesi bekleniyor.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor