Nöbetçi golcünün hikayesi

Emre Kahraman: İsmim nöbetçi golcüye çıktı Trabzon Kaardenizspor'un başarılı futbolcusu Emre Kahraman, oyuna sonradan girerek attığı goller sonrası isminin nöbetçi gölcüye çıktığını söyledi. “Seçmelerden altyapıya”Futbola okul seçmeleri sonrası başladığın

Nöbetçi golcünün hikayesi

Emre Kahraman: İsmim nöbetçi golcüye çıktı

 

Trabzon Kaardenizspor'un başarılı futbolcusu Emre Kahraman, oyuna sonradan girerek attığı goller sonrası isminin nöbetçi gölcüye çıktığını söyledi.

 

“Seçmelerden altyapıya”

Futbola okul seçmeleri sonrası başladığını belirten Emre, “O dönem ilkokula gidiyordum. Trabzonspor'un yaptığı seçmeler sonrası altyapıya alındım. PAF takımının ardından 2007- 08 sezonu başında A takım kampına dahil edildim. Kamp sonrası Değirmenderespor'a transfer oldum. Bu sezon başında da Karadenizspor formasıyla mücadele etmeye başladım” dedi.

 

“Ara takım uygulaması önemli”

Trabzonspor'un ara takım uygulamasının son derece doğru bir karar olduğunu belirten Emre, “Bence geç kalınmış bir uygulama. Diğer büyük takımlara baktığımızda onların bunu daha erken devreye soktuklarını görüyoruz. Trabzonspor altyapısından çıkan oyuncular boşluğa düşüyordu. Şimdi öyle değil. PAF takım sonrası bir üst evre olan Karadenizspor'a dahil olunuyor. Bu hem oyuncular olarak bizler, hem de kulüp için oldukça faydalı” diye konuştu.

 

 

“Güzel bir birliktelik sağlandı”

Takım içinde güzel bir birlikteliğin söz konusu olduğunu dile getiren genç futbolcu, “Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Gerçekten hem yönetim kurulumuz hem teknik heyet hem de oyuncular olarak bizler iyi bir birliktelik sağladık. Kadroda bulunan oyuncuların yaşı birbirine çok yakın. Böyle olunca arkadaşlık bağları daha sıkılaşıyor. Antrenman ve maçlarda çok eğleniyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Sezona kötü başladık”

Yükselme Grubu'nda yer alamamalarının en büyük nedeninin sezonun ilk haftalarında alınan başarısız sonuçlar olduğunu vurgulayan Emre, “Sezon başında yeni kurulmuş bir ekip olmamız sebebiyle takım olma anlamında sorun yaşadık. Birbirimizi tanımıyorduk. Böyle olunca ilk 3 haftayı mağlubiyetle tamamladık. Ligin 7. haftasından itibaren gerçek kimliğimize büründük ama bu gruptan çıkmamız için yeterli olmadı” açıklamasında bulundu.

 

“Grupta birinci oluruz”

Klasman Grubu'na iyi başladıklarını sözlerine ekleyen Emre, “Antalya kampı bizim açımızdan oldukça yararlı geçti. Yüksek tempoda çalıştık. Takım olma sürecini de geride bıraktığımız için işlerimiz bir hayli kolaylaştı. Bundan sonra çok büyük bir aksilik olmazsa kolay kolay maç kaybedeceğimizi sanmıyorum. Bunun ışığında söyleyebilirim ki biz bu grupta birinci oluruz” yorumunu yaptı.

 

 

“Pazarspor'u yenmek istiyoruz”

Pazarspor karşısında tek hedefin galibiyet olduğunu söyleyen genç futbolcu, şöyle devam etti; “Mücadele etmeden hiçbir maçı kazamazsınız ama biz gerekeni yapıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Maçın zor geçeceğini biliyoruz ama hedefe ulaşmak istiyorsak yolumuza kayıpsız ilerlemek zorundayız”

 

“En iyisini yapmaya çalışıyorum”

Şuana kadar çoğu maça yedek başladığını belirten Emre, “Hiç kimse nöbetçi golcü olmak istemez ama ben birçok maçta sonradan oyuna girerek 6 gol attım. Böyle olunca da ismim nöbetçi golcüye çıktı. Ancak hakkımdaki her türlü karara saygı duyuyorum. Bizim işimiz verilen sürede en iyisini sahaya yansıtmak. Maçların 20-25 dakikasında sahaya çıkarken şunu düşünüyorum; 'Benim maçım 25 dakika. Bu sürede elimden geleni yapmam gerekiyor. Böyle olunca konsantrasyonum üst seviyeye yükseliyor. Sonucunda da golümü atıyorum” dedi.

 

“Birinci lige çıkarsak hepimizin değeri artar”

Hedeflerinin başında ilk 11'de maça başlamak geldiğinin altını çizen Emre, “Sonrasında ise takım halinde Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmak. Biliyoruz ki bu hedefi gerçekleştirdiğimizde hepimizin değeri artacak. Hem takımımız hem de bizim seviyemiz yükselecek. Konuya kişisel olarak yaklaştığımda her futbolcu gibi ben de Trabzonspor'un o büyük formasını giymek isterim” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler