Nihayet ONUR kaleye geçti

Turkcell Süper Lig'de 23 Ekim Cuma günü sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bugün yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.      Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanın

Nihayet ONUR kaleye geçti

Turkcell Süper Lig'de 23 Ekim Cuma günü sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bugün yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
    

Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanına ameliyat olan Zafer katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Tolga ve Colman doktor kontrolünde koşu yaptı.


    

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç oynadılar. Çift kale maçta teknik direktör Broos, yediği hatalı goller ile son dönemlerde eleştirilen kaleci Sylva'nın yerine genç kaleci Onur'u as takımda oynattı.
    

Trabzonspor, yarın ve 22 Ekim Perşembe günü basına kapalı yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor