Neymar'dan Dünya Kupası öncesi şov!

2014 Dünya Kupası'nın ev sahibi Brezilya, gövde gösterisi yaptı. Neymar,HAT-TRICK YAPTIGüney Afrika ile Brezilya hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldi. 10. dakikada Oscar Santos'un golüyle 1-0 öne geçen Brezilya, 40'da Neymar'la soyunma odasına 2-0

Neymar'dan Dünya Kupası öncesi şov!

2014 Dünya Kupası'nın ev sahibi Brezilya, gövde gösterisi yaptı. Neymar,

HAT-TRICK YAPTI

Güney Afrika ile Brezilya hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldi. 10. dakikada Oscar Santos'un golüyle 1-0 öne geçen Brezilya, 40'da Neymar'la soyunma odasına 2-0 önde girdi. 46'da bir kez daha sahne alan Neymar farkı artırırken, 79'da Fernandinho skoru 4-0'a getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında Neymar kendisinin 3., takımının 5. golünü attı.

SAHAYA GİREN ÇOCUĞA SAHİP ÇIKTI

Golcü oyuncu karşılaşmayı 3 golle tamamlarken, maç sonrası da unutulmayacak bir olaya imza attı. Maçın bitiminde küçük bir çocuk sahaya girdi. Güvenlik güçleri çocuğu saha kenarına götürmek isterken, araya giren Neymar genç futbolseveri kucağına aldı. Golcü oyuncu daha sonra çocuğu takım arkadaşlarıyla tanıştırdı ve onunla fotoğraf çektirdi.

neymar-guney-afrika-ya-3-gol-atti-gonulleri-5750463_4686_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor