Nevzat Şakar'dan Onur açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, iç transferde kaleci Onur ile görüşmelerinin olumlu devam ettiğini belirterek, ilerleyen günlerde bu oyuncuyla anlaşamanın gerçekleşebileceğini söyledi.UEFA Şampiyonlar Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mü

Nevzat Şakar'dan Onur açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, iç transferde kaleci Onur ile görüşmelerinin olumlu devam ettiğini belirterek, ilerleyen günlerde bu oyuncuyla anlaşamanın gerçekleşebileceğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Trabzonspor ilerleyen yıllarda kadro sıkıntısı yaşamamak için iç transferde çalışmalarını sürdürüyor. Geniş bir kadroya sahip olmasına karşın elindeki yıldız oyuncuları başka takımlara kaptırmak istemeyen bordo-mavili ekip kaleci Onur ile de görüşmelerine başladı. Oyuncunun menejeri ile yapılan ilk görüşmelerde anlaşma çıkmazken ilerleyen günlerde karşılıklı fedakarlıklar sonrası anlaşmanın sağlanabileceği öğrenildi.
 Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ise Onur ile yaptıkları görüşmelerde bir sorun yaşamayacaklarını belirterek, " İç transferde kaleci Onur ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İlerleyen günlerde bu transferin gerçekleşebileceğini düşünüyoruz. Çünkü aramızda öyle büyük bir fark yok" dedi.

 TRABZONSPOR'DAN FORVET ATAĞI
 Trabzonspor'un dış transferde gündemini forvet hattı oluşturuyor. Bu isimlerin başında ise ilk olarak Hollanda'nın SC Heerenveen takımında forma giyen Oussama Assaidi geliyor. 8 maçta 5 gol atan 23 yaşındaki oyuncuyu bordo-mavili takım yakın markaja aldı. 4 milyon 500 bin Euro bonservisi bulunan oyuncunun durumlu ile ilgili Trabzonspor bilgi toparlamaya devam ettiği öğrenildi.

Trabzonspor'un ayrıca geçen yıl Sırbistan'ın Voyvodina takımında forma giyinen, sezon başında İsviçre'nin Sion kulübüne transfer olan 27 yaşındaki Dragan Mrdja'yı takibe aldığı belirtildi. Sakatlığı uzun sürecek Vittek'in, sahalara geç dönecek olması nedeniyle forvete alternatif isimler arayan bordo-mavili kulüp Şampiyonlar Ligi'ndeki durumuna göre bu bölgeye takviye yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor