Nevzat Şakar TFF kararına tepkili

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında deplasmanda Athletic Bilbağo ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İspanya'ya gitti.Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçak ile saat 11.00 sıralarında Trabzon Havaalanı'ndan hareket eden kafilede futbolcular, teknik

Nevzat Şakar TFF kararına tepkili

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında deplasmanda Athletic Bilbağo ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İspanya'ya gitti.
Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçak ile saat 11.00 sıralarında Trabzon Havaalanı'ndan hareket eden kafilede futbolcular, teknik heyet, yönetim, basın ve taraftarlardan oluşan 105 kişi yer alıyor. Zokora ve Adrian cezalı oldukları için, Piotr Brozek, Tayfun Cora ve kaleci Onur da sakatlıkları sebebiyle 20 kişilik takım kadrosuna alınmadı.

ŞAKAR: "TURU GEÇECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, İspanya'ya hareket etmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Athletic Bilbao maçına takım olarak çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Çalışmalarımız gayet güzel geçti. Zokora ve Adrian'nın cezalı olması tabiki bizim için dezavantaj ama diğer oyuncularımızda gayet iyi durumdalar. Ümit ediyorum ki avantajlı bir skorla gelip ikinci maçta da TT Arena Stadyumu'nda Athletic Bilbao'yu yeneceğimizi düşünüyorum" dedi.

"TFF'NİN ALMIŞ OLDUĞU KARARI DOĞRU BULMUYORUZ"
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) şike soruşturması ile ilgili yapmış olduğu açıklamaları çok doğru bulmadığını belirten Şakar şöyle konuştu:
"Futbolcularımız kendi işlerine bakıyorlar. Sahada mücadelelerini yapıp kazanmak istiyorlar. Şike ile ilgili konular bizimle ilgili konular. TFF'nin aldığı kararı çok doğru bulmadığımı da burada söylemek istiyorum. Gereken haklarımızı arayacağız ama başkanımız gereken açıklamaları yapacaktır"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de şike soruşturması kapsamında yurt dışına çıkış yasağı olduğu için takımla birlikte İspanya'ya gidemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler