Nesta'dan Milli Veda

Milan'ın yıldız savunma oyuncusu Alessandro Nesta yaptığı açıklamayla bir daha milli takımda oynamayacağını duyurdu. Alessandro Nesta Roma kaptanı Francesco Totti'yle beraber bu yaz milli takımı bırakan ikinci yıldız oldu."Bir daha milli takımda oynamayac

Nesta'dan Milli Veda

Milan'ın yıldız savunma oyuncusu Alessandro Nesta yaptığı açıklamayla bir daha milli takımda oynamayacağını duyurdu. Alessandro Nesta Roma kaptanı Francesco Totti'yle beraber bu yaz milli takımı bırakan ikinci yıldız oldu.

"Bir daha milli takımda oynamayacağım, benim için Azzurri macerası sona ermiştir. Kararım kesindir ve tartışmaya açık değildir."

Milan'ın 31 yaşındaki yıldız savunma oyuncusu Alessandro Nesta yaptığı açıklamayla bir daha milli takımda oynamayacağını duyurdu. Alessandro Nesta Roma kaptanı Francesco Totti'yle beraber bu yaz milli takımı bırakan ikinci yıldız oldu.

Nesta Azzurri formasını 78 kez giymiş 2006'da dünya şampiyonu olan kadroda da yer almıştı. 2002'de Lazio'dan Milan'a gelen yıldız oyuncunun takımıyla 2011'e kadar kontratı bulunuyor.



ajansspor

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler