Neredesin FFF Fener'in durmuyor

G.Antep ve Manisa maçlarının 61. Dakikalarında Trabzonspor"a küfürlü gönderme yapan Fenerbahçe taraftarları Kayserispor maçında da bu geleneğini sürdürdü.Maçın 61. Dakikasında “İ… Trabzon olamazsın şampiyon” diye tezahurat yapan sarı-lacivertliler bu sezo

Neredesin FFF Fener'in durmuyor

G.Antep ve Manisa maçlarının 61. Dakikalarında Trabzonspor"a küfürlü gönderme yapan Fenerbahçe taraftarları Kayserispor maçında da bu geleneğini sürdürdü.

Maçın 61. Dakikasında “İ… Trabzon olamazsın şampiyon” diye tezahurat yapan sarı-lacivertliler bu sezon oynadıkları G.Antep maçında da aynı eylemden dolayı disiplin kuruluna sevkedildiği ortaya çıktı.

Deplasmanda oynanan G.Antep maçının 61. Dakikasında aynı tezahurattan dolayı temsilcilerin raporları doğrultusunda disiplin kuruluna sevkedilen Fenerbahçe kurulun son toplantısında “isnat olunan ihlalin unsurları oluşmaması” gerekçesiyle cezaya çarptırılmadı. Sarı-lacivrtlilerin G.Anteple oynadıkları maçta başlayan bu çirkin ve kötü tezahuratını sadece bayan ve çocukların tribünlerde olduğu F.Bahçe – Manisa maçında da tekrarlanması dikkat çekti.

TFF Hukuk Müşavirliğinin Fenerbahçe – Manisa maçında ilgili sevk işlemini ise yarın belli olacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli taraftarların bugünkü Kayserispor maçının 61. Dakikasında da daha önceki maçlarda olduğu gibi Trabzonspor"a küfürlü tezahuratta bulunmasının ardından Fenerbahçe"nin bu eylemden dolayı para cezasına çarptırılabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler