Nereden nereye Olcan Adın!

Trabzonspor'da yıldızlaşan daha sonra da ilk fırsatta İstanbul'a gidenler arasına ismini yazdıran Olcan Adın, Galatasaray'da gözden çıkarıldı. Galatasaray geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan büyük umutlarla transfer ettiği Olcan Adın’la devre arasında yollar

Nereden nereye Olcan Adın!

Trabzonspor'da yıldızlaşan daha sonra da ilk fırsatta İstanbul'a gidenler arasına ismini yazdıran Olcan Adın, Galatasaray'da gözden çıkarıldı.

Galatasaray geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan büyük umutlarla transfer ettiği Olcan Adın’la devre arasında yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Olcan için Karadeniz ekibiyle 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan sarı-kırmızılılar, sağ bek Salih Dursun’u da 2 sezon bedelsiz olarak kiralık vermişti.

Cim-Bom’da bir türlü beklentileri karşılayamayan 30 yaşındaki futbolcunun gözden çıkarıldığı belirlendi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kazanmak için zaman zaman sol bekte de şans tanıdığı Olcan’ın istenen performansı sahaya yansıtamaması nedeniyle satılmasına karar verildi.

Futbol takımının maliyetini düşürmeye çalışan sarı-kırmızılı yönetimin verim alınamayan Olcan’ın gitmesine sıcak baktığı dile getirildi. Galatasaray’dan bu sezon için 1.7 milyon euro alan Olcan Adın geride kalan 7 haftada 3 maçta toplam 170 dakika süre aldı. Tecrübeli oyuncu geçen sezon da 34 haftalık maratonda 16 karşılaşmada oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor