Nereden nereye... 1461 dibe vurdu!

1461  Trabzon günden güne erimeye devam ediyor. Geçen sezon Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı dize getirerek ligi de zirvede bitiren bordo mavili takım bu sezon ise kümede kalma savaşı veriyor. Trabzonspor'un, pilot takımı olan 1461 Trabzon, geçtiğimiz sezon Sü

Nereden nereye... 1461 dibe vurdu!
1461  Trabzon günden güne erimeye devam ediyor. Geçen sezon Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı dize getirerek ligi de zirvede bitiren bordo mavili takım bu sezon ise kümede kalma savaşı veriyor.
 
Trabzonspor'un, pilot takımı olan 1461 Trabzon, geçtiğimiz sezon Süper Lige çıkma hesaplarını yaparken, bu sezon ise kümede kalma hesapları yapıyor. 
 
Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken 1461 Trabzon, bu sezon ise sevenlerini üzüyor. PTT 1. Ligde geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lige çıkma hesapları yapan Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon, bu sezon ise ligde kalma hesapları yapıyor. PTT 1. Ligde en fazla berabere kalan takım 1461 Trabzon tehlikeli bölgede kurtulmanın planlarını yaparken, 12 haftadır galip gelemeyen takım son 4 maçınıda beraberlikle bitirdi. Karadeniz ekibi bu sezon oynadığı 32 maçta 6 galibiyet 13 beraberlik ve mağlubiyet alarak 31 puan topladı ve 17. sırada yer aldı. Geçtiğimiz sezon ise 1461 Trabzon 50 puan ile 3. sırada yer alarak Süper Lige çıkma planları yapıyordu.
 
PTT 1. LİGDE EN FAZLA BERABERLİK ALAN TAKIM
 
1461 Trabzon PTT 1. Ligde en fazla beraberlik alan takım oldu. Bordo-mavililer 13 beraberlikle ligin en fazla berabere kalan takımı oldu. 1461 Trabzon son 4 maçta da sahadan beraberlikle ayrılarak küme düşme potası içinde yer aldı. Karadeniz ekibi PTT 1. Ligde ise 12 maçtır galip gelemiyor. En son galibiyetini 19 Ocak 2014'de Tekden Denizliszpor karşısında 5-1'lık skor ile alan bordo-mavililer söz konusu tarihten bugüne kadar oynadığı maçlarda ise galibiyet göremedi. Bordo-mavili takım 85 gündür galibiyet hasreti çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor