Nerde o eski YATTARA

Kısa bir süre önce ortaya çıkan transfer gelişmesi sadece Yattara'nın değil, tüm Trabzon'un gündemine yerleşmişti. Gitti-kaldı polemikleri arasında Al Saad vazgeçti, Gineli oyuncu Katar'a gidemedi. Yönetim ve teknik heyetin takıma kazandırma projesi kapsa

Nerde o eski YATTARA

Kısa bir süre önce ortaya çıkan transfer gelişmesi sadece Yattara'nın değil, tüm Trabzon'un gündemine yerleşmişti. Gitti-kaldı polemikleri arasında Al Saad vazgeçti, Gineli oyuncu Katar'a gidemedi. Yönetim ve teknik heyetin takıma kazandırma projesi kapsamında son iki karşılaşmada şans buldu ama eski günlerinin çok uzağında bir form grafiği sergiledi. Galatasaray sınavında 2. yarı beklenen hareketliliği getiremedi, Antep müsabakasında Gökhan'a attığı iki pasın dışında hiç üretken değildi.



4 hafta oynamadı
Yattara'nın oynayabilecek duruma gelmesi, teknik direktör Ersun Yanal'ı da zorunlu tercihlere itti. Teknik direktör Ersun Yanal, Gineli futbolcuya yer arıyor, performansını artırabilmek için sürekli görüşmeler yapıyor. 4 haftalık bir ara sebebiyle oluşan maç ve kondisyon probleminin aşılması için Bordo-Mavililer'in hocasının ondan vazgeçmemekte kararlı olduğu öğrenildi. Şimdilerde Bordo-Mavili taraftarlar dört gözle bekledikleri İbrahima Yattara'nın takıma eski katkısını ne zaman sağlayacağını merak ediyor.

Geçen sezon
MAÇ DAKİKA GOL ASİST
32 2588 3 10
Bu sezon
MAÇ DAKİKA GOL ASİST
4 225 1 -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor