Neler söylüyorsun sen başkan!

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) daveti üzerine Kulüpler Birliği toplantısına katıldıklarını belirtti.Toplantının ana maddesini, bir haftayı aşkındır kamuoyu gündemindeki konunun

Neler söylüyorsun sen başkan!

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) daveti üzerine Kulüpler Birliği toplantısına katıldıklarını belirtti.

Toplantının ana maddesini, bir haftayı aşkındır kamuoyu gündemindeki konunun oluşturduğunu ifade eden Yılmaz, açıklamasında şunları dile getirdi: ''Konuyu, TFF Başkanı ve yöneticileri ile paylaştık. Tüm kulüp başkanları ve yöneticileri de görüşlerini belirtti. Türk futbolunun en değerli markası olan Spor Toto Süper Lig'i oluşturan kulüplerin başkanları olarak tek ses, tek yürek durumundayız. Tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kulüpler Birliği'nde en ufak bir çatlak ses bulunmamakta. Herkes ortak mutabakat ve yüzde 100 beraberlik içindedir. Tabi ki son kararı TFF verecek. Bundan sonra da görüş alışverişleri olacak.''

Yılmaz, açıklamasında, kulüplere karşı bazı basın yayın organlarında çıkan olumsuz haberleri de tasvip etmediklerini belirterek, ''yargısız infazı kabul etmemiz mümkün değildir'' ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor