Nefes kesen maça 6 gol sığdı!

Galatasaray, Atalyaspor karşısında son haftalardaki şoku tekrar yaşadı. 3 kez öne geçen sarı krımızılıar, 90+3'te yediği golle karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı ve yıkıldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray, 6. dakikada Sneijder ile gole yakla

Nefes kesen maça 6 gol sığdı!

Galatasaray, Atalyaspor karşısında son haftalardaki şoku tekrar yaşadı. 3 kez öne geçen sarı krımızılıar, 90+3'te yediği golle karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı ve yıkıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray, 6. dakikada Sneijder ile gole yaklaştı. Sarı kırmızılılar, golü ise 9. dakikada buldu.  Sneijder'in sol taraftan paslaşarak kullandığı köşe atışında ceza alanı yan çizgisi dışında topla buluşan Yasin kale sahasına ortasını yaptı. Altıpas içinde Podolski'nin dokunamadığı top buna rağmen filelerle buluştu. İlk yarıda Eto'o ve Diarra ile iki kez gole yaklaşan Antalyaspor karşısında Burak 37. dakikada gole çok yaklaştı. Rodriguez'in derinlemesine pasında rakibinden sıyrılan Burak Yılmaz, kaleci Fornezzi ile karşı karşıya kaldı. Ceza alanı içi sol çaprazda plase vuruşunu yapan Burak, meşin yuvarlağı uzak direk tarafından auta yolladı.
İlk yarı da böylece 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya Antalyaspor pozisyonuyla başladı. Arka direğe ortalanan topa Diarra dokunamadı ve beraberlik fırsatını kaçırdı. Ancak baskısını artıran kırmızı beyazlılar golü de buldu. 64. dakikada Jose'nin kaptırdığı topta yapılan ortada top boşta kaldı tamamlayan Sezer oldu. Galatasaray'ın bu gole cevabı da çok gecikmedi. Beraberlik golünde hatayı yapan Jose, bu kez asisti yaan isim oldu. Podolski de, İspanyol yıldızın pasını gole çeviren isim oldu.

Kontrolü ele ala Galatasaray, golü beklemedği anda golü kalesinde gördü. 82. dakikada Hakan'ın M'billa'yı düşürmesiyle Antalyaspor bir penaltı kazandı, atışı kullanan Eto'o skora yie dengeyi getiren isim oldu. Ancak Selçuk İnan uzatmaların ilk dakikasında takımına çok değerli bir galibşyet getirmek üzereydi. Ancak 90+3'te Mbilla TT Arena'yı şoka soktu ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

Sarı kırmızılılar, böylece son 2 maçın uzatma anlarında 5 puan bırakmış oldu.

GALATASARAY - ANTALYASPOR: 3-3

STAT: Türk Telekom Arena

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Olcan, Selçuk, Rodriguez, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak.
TEKNİK DİREKTÖR: Claudio Taffarel

ANTALYASPOR: Fornezzi, Ömer, Celustka, Diego, Sakıb, Sezer, Zeki, Diarra, Guilherme, Serdar, Eto'o.
TEKNİK DİREKTÖR: Yusuf Şimşek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler