Nedir Trabzonspor'un Bakanlar'dan çektiği!

-Haber61.net- Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Fenerbahçe'ye şike davasında kol kanat gerip Trabzonspor'u dışlamasının ardından yeni Bakan Akif Çağatay Kılıç'da şimdiden  Trabzonspor'a yüklenmeye başladı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan

Nedir Trabzonspor'un Bakanlar'dan çektiği!
-Haber61.net-
 
Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Fenerbahçe'ye şike davasında kol kanat gerip Trabzonspor'u dışlamasının ardından yeni Bakan Akif Çağatay Kılıç'da şimdiden  Trabzonspor'a yüklenmeye başladı.
 
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayları bakan olarak değil de taraftar gibi yorumlayan Bakan Kılıç Trabzonspor'un kendi döneminde de sıkıntı yaşayacağının sinyallerini şimdiden vermiş oldu. 
 
Fenerbahçeli futbolcuların kışkırtmalarını görmezden gelen Bakan Kılıç , "Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir sıkıntı yaşadık. Taraftar olduğunu iddia eden, ama taraftar olmadığına inandığım bir kişi, kaleci Volkan'a taş attı. Ki, ben ona kaya diyorum. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor