Necati Transferi de Olmadı

G.Saray Necati'yi Ankaraspor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak verdi.G.Saray'dan ayrıldıktan sonra Türkiye'de forma giymeyeceğini ve Avrupa'ya gitmek istediğini belirten Necati Ateş dün Ankaraspor ile transfer dedikodularının çıkması üzerine bu dedikodu

Necati Transferi de Olmadı

G.Saray Necati'yi Ankaraspor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak verdi.

G.Saray'dan ayrıldıktan sonra Türkiye'de forma giymeyeceğini ve Avrupa'ya gitmek istediğini belirten Necati Ateş dün Ankaraspor ile transfer dedikodularının çıkması üzerine bu dedikoduların yalan olduğunu belirtmişti.
Sezon başından beri galibiyet yüzü görmeyen Ankaraspor ise Necati Ateş'i transfer ederek gol yollarındaki problemini çözme yolunda önemli bir yol katetti. Kasımpaşa'ya yenilen Ankaraspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maçtan sonra yaptığı açıklamada Necati ile görüştüklerini doğrulamıştı. Adnan Sezgin de bu görüşmelerden haberdar olduklarını belirtmişti.

Ankara'da bulunan Necati Ateş yeni takımının bugünkü antrenmanına katılacak.

ÜMİT KARAN DA ANKARASPOR'DAYDI
G.Saray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan da 2004-05 sezonunda kiralık olarak Hagi tarafından Ankaraspor'a gönderilmişti. Burada başarılı bir performans sergileyen Ümit Karan sezon sonunda takıma geri dönmüştü.

(Ligtv.com.tr)

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler