Necati: Trabzon'dan Teklif Aldım

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi gözden çıkardığı futbolculardan Necati Ateş, sarı-kırmızılı kulüpte hiç kimseye kırgınlığının olmadığını söyledi. Türkiye'den hiçbir takımla görüşme halinde değilim. Sadece Trabzonspor aradı ve görüştüm ama ben Avrupa'ya g

Necati: Trabzon'dan Teklif Aldım

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi gözden çıkardığı futbolculardan Necati Ateş, sarı-kırmızılı kulüpte hiç kimseye kırgınlığının olmadığını söyledi. Türkiye'den hiçbir takımla görüşme halinde değilim. Sadece Trabzonspor aradı ve görüştüm ama ben Avrupa'ya gitmeyi istiyorum.

Necati yaptığı açıklamada, futbolun içinde her şeyin bulunduğunu belirterek, ''Yeri gelir istenmeyebilirsiniz, yeri gelir istenirsiniz. Hiç kimseye kırgın değilim, benim kimseyle sorunum olamaz. Ben futbolcuyum, futbolumu oynarım. Hem Galatasaray benim kulübüm, belki de bir gün geri döneceğim'' dedi.

Avrupa'da futbol oynamayı düşündüğünü dile getiren Necati Ateş, ''Türkiye'den hiçbir takımla görüşme halinde değilim. Sadece Trabzonspor aradı ve görüştüm ama ben Avrupa'ya gitmeyi istiyorum'' ifadesini kullandı.

Necati, Avrupa'dan birkaç kulüpten teklif aldığını kaydederken, 2-3 gün içinde her şeyin belli olabileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler