Necati Ateş mi geliyor?

Sadri Şener Necati Ateş ile ilgili çıkan haberlere ilişkin konuştu...İşte o haber: "Galatasaray kulübünün eski yıldızı Necati Ateş'e Trabzonspor da talip oldu. Medical Park Antalyaspor ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Necati'nin adı bir süred

Necati Ateş mi geliyor?

Sadri Şener Necati Ateş ile ilgili çıkan haberlere ilişkin konuştu...

İşte o haber: "Galatasaray kulübünün eski yıldızı Necati Ateş'e Trabzonspor da talip oldu. Medical Park Antalyaspor ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Necati'nin adı bir süredir eski kulübü Galatasaray için geçiyordu.

Fatih Terim'in kendisi hakkındaki kararını bekleyen Necati'ye bu süreçte Trabzonspor yönetimi teklif götürdü. Bordo-mavili yöneticiler, Burak Yılmaz'ın yanına yerli bir golcü arayışındaydı. Seneye bedelsiz serbest kalacak Necati'yi transfer etmek isteyen Trabzonspor, bu oyuncuyla temasa geçti. 31 yaşındaki golcü oyuncu bordo-mavililerin teklifinden memnun kalırken, yanıt vermek için süre istedi. Necati, Galatasaray'la ilgili durumu netleştikten sonra Trabzonspor'un transfer teklifini değerlendirecek. Ancak bordomavililerin bu sürede forvet arayışlarını sürdürmesi bekleniyor"

PEKİ ŞENER NE DEDİ?
Sadri Şener, haber61.net'e Necati Ateş ile ilgili transfer haberlerinin çıkması üzerine, "Necati ile ilgili bir görüşme yok" diyerek transfer haberlerini net bir şekilde yalanladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor