Ne oldu sana Cardozo

Trabzonspor'da Cardozo duraklama döneminde. Erciyes karşısında attığı golle 18. haftada 12. golünü kaydederek 1995-1996'da 25 golle kulüp tarihinin en skorer yabancısı Şota'nın aynı dönemdeki performansını yakalayan Paraguaylı yıldız, daha sonra fayda sağ

Ne oldu sana Cardozo
Trabzonspor'da Cardozo duraklama döneminde. Erciyes karşısında attığı golle 18. haftada 12. golünü kaydederek 1995-1996'da 25 golle kulüp tarihinin en skorer yabancısı Şota'nın aynı dönemdeki performansını yakalayan Paraguaylı yıldız, daha sonra fayda sağlayamadı. Kayseri ekibiyle oynanan maçın ardından Türkiye Kupası'ndaki Akhisar maçında dinlendirilen Cardozo, daha sonra ligde F.Bahçe derbisinde gol kaydedemedi. Sivas ile Türkiye Kupası'nda oynan son 16 tur maçında belindeki sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Paraguaylı, ligde Başakşehir maçında da cezası nedeniyle oynayamadı. 
 
HENRİQUE'YE YETİŞEMEDİ 
12'si lig, 2'si Ziraat Türkiye Kupası ve biri de Avrupa Ligi'nde olmak üzere 15 golü bulunan yıldız futbolcu, son 6 maçlık dönemde fileleri havalandıramadı. Cardozo, Kasımpaşa sınavında 1 gol atması halinde söz konusu dönemde 13 golü bulunan Şota'yı yakalayacak, 2 gol atması halinde de geçme başarısı gösterecekti. Cardozo, 13 gollü Henrique'yi de yakalayamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler