Ne diyorsun Aykut Kocaman!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, FBTV'de bir basın toplantısı düzenledi. Kamp döneminden, takımdaki futbolcuların son durumunu; transfer harekatından, ezeli rakipleri G.Saray'ın tutumuna yönelik açıklamalarda bulundu.Sözlerine kamp sonu değerlen

Ne diyorsun Aykut Kocaman!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, FBTV'de bir basın toplantısı düzenledi. Kamp döneminden, takımdaki futbolcuların son durumunu; transfer harekatından, ezeli rakipleri G.Saray'ın tutumuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Sözlerine kamp sonu değerlendirmesiyle başlayan Kocaman, "Sıkıntılar yaşamamıza rağmen harika bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarını en az resmi maçlar kadar ciddi oynadık. Takım olarak kazanma alışkanlığı ediniyoruz. Nürnberg ve Palermo karşılaşmaları bu anlamda önemliydi" dedi.

"BİR TRANSFER İSTERİM"

Mutlaka bir forvet almak istemediklerini belirten Kocaman, her yönüyle doğru bir transfer olacaksa bir oyuncu isterdim dedi. Aykut Kocaman, "Süper Lig'in en yetenekli oyunculardan birinin peşindeyiz. Sercan Yıldırım gündeme gelirse düşünürüz. Yetenkli bir futbolcu. Sadece biz değil, diğer kulüpler için de geçerli bir durum bu" dedi.

Lugano'nun antrenman açığı olması sebebiyle İtalya'ya götürmediklerini dile getiren F.Bahçe teknik direktörü, "Lugano ayrılmak istedikten sonra sözleşmesindeki maddeyi kullanır ve ayrılır. Kişisel olarak ben ayrılmasını istemem. Yobo ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Direk temas halindeyiz. Her yönüyle örnek bir futbolcu. Mesleğine yatırım yapan birisi dedi.

"MOUSSA SOW GÜNDEMİMİZDE DEĞİL"

Gökhan Gönül'e talip olan takımların çok yüksek bonservis bedeli ödemesi gerektiğini söyleyen Kocaman, "Gökhan kamp döneminde beklentilerimin altında kaldı. Moussa Sow transferi ise gündemimizde değil. Play-off sistemi de üst düzey liglerde yok ama dönemsel olarak doğru olabilir" dedi.

G.SARAY'A TAŞ ATTI

Fenerbahçe'nin sahada olması ve sahada konuşulması gerektiğini ifade eden Kocaman, "Güçleri varsa diğer takımlar Fenerbahçe'yi sahada geçmeli. Fırsatçılığa gerek yok. Takımımızın yeni düzeninde Alex de Souza en önemli isimlerden biri olacak. Sezon baslamadan 28 Agustos'ta ve 3 Eylül'de birer hazirlik maci daha oynamak istiyoruz" dedi.

Kocaman, "Son yaşadığımız süreçte kendimi yalnız hissetmedim. Yönetim üzerine düşeni yapıyor. Taraftarımızın bu süreçteki tepkisini haklı ve doğru buluyorum. S.Donetsk maçındaki gibi tepkinin saldırıya dönmesi nahoştu. 17 maçta 16 maç kazanmak ne kadar zorsa; Trabzonspor için de 82 puan toplamak o kadar zordu. Yeni sezonda da ligin en favori takımı biziz" diyerek basın toplantısını bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler