"Ne ayrılığı! o da nerden çıktı!"

'Haksızlık yapılır' Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündemi değerlendirdi. Kayseri maçı sonrası, “Penaltıyı Umut'a attırmazdım”yorumunun farklı algılanmaması gerektiğini söyleyen Başkan, “Teknik yorumdan kaçınan biriyim. Bunun için yeterli donanımım olma

"Ne ayrılığı! o da nerden çıktı!"

'Haksızlık yapılır'
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündemi değerlendirdi. Kayseri maçı sonrası, “Penaltıyı Umut'a attırmazdım”yorumunun farklı algılanmaması gerektiğini söyleyen Başkan, “Teknik yorumdan kaçınan biriyim. Bunun için yeterli donanımım olmadığını düşündüğüm için sadece izleyen olarak fikrimi söylerim. Başkan kimliğimi düşünüp yorumlamak hata olur. Lideriz, hocamız da liderin hocası. Şu an her şey bize göre tarif edilirken Ersun Yanal'ı sert şekilde eleştirmek ona haksızlık olur” ifadesini kullandı.

12 ay transfer...
Şener, sergilenen futbol ve kaybedilen puanlarla ilgili de yorum yaptı. Trabzon'un kadrosunun yepyeni olduğunu söyleyen Başkan, “İlk 11'inin 8'i yeni transferden oluşan takıma daha fazla zaman lazım. Onların uyumu arttıkça yakın gelecekte daha kötü değil daha da iyi bir Trabzonspor izleyeceğimizden eminim” yorumunda bulundu. Başkan Sadri Şener, transfer konusuna da noktayı şu cümlelerle koydu: “Arkadaşlarımız çalışıyor, haber bekliyoruz. Kriz var ama imkanları zorlayacağız. Ayrıca Trabzon'da artık 12 ay transfer mevsimi. Günü gününe değil planlı çalışıyoruz. Bunun avantajını yaşayacağımıza eminim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor