Napoli prestij maçı

Başakşehir ağlarını 3 kez havalandıran Trabzonspor’un teknik direktörü Ersun Yanal rotayı Avrupa’ya çevirdi.Perşembe akşamı evlerinde oynayacakları Napoli maçının farklı bir atmosferde geçeceğini belirten deneyimli hoca, “Hem Türkiye’nin hem de kendi kulü

Napoli prestij maçı

Başakşehir ağlarını 3 kez havalandıran Trabzonspor’un teknik direktörü Ersun Yanal rotayı Avrupa’ya çevirdi.

Perşembe akşamı evlerinde oynayacakları Napoli maçının farklı bir atmosferde geçeceğini belirten deneyimli hoca, “Hem Türkiye’nin hem de kendi kulüp prestijimizin ve misyonumuzun bir maçı. Bu maçta daha farklı bir takım olacağımıza inanıyorum. Kim oynarsa oynasın hiç sorun değil. Şu sakat, bu sakat, bu oynamayacak diye düşünmüyorum. Bütün oyuncularıma güveniyorum. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bütün taraftarlarımızı bizimle birlikte olmaya davet ediyorum. Hep beraber güzel bir gece geçirelim. Güzel, çekişmeli bir maç oynayalım ve biz kazanalım” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal, sözlerini şöyle noktaladı: “Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere her sonucun kovalanması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Devler Ligi’ne gitmek çok önemli. Bu konuda her zaman söylüyorum; birlikteliğe ihtiyaç var. Taraftarımızın, futbolcularımızın, kulübümüzün, idarecilerimizin, tüm camianın kenetlenmeye ve birbirine destek olarak omuz omuza birlikte yürümeye ihtiyacı var.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor