Mutlu Topçu: "en güçlü rakibimizle oynadık"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor kupa maçı sonrası, gruptaki en güçlü rakipleriyle oynadıklarını ve zor bir maç olduğunu söyledi.   Ziraat Türkiye Kupası F Grubu maçında Gaziantepspor deplasmanda Trabzonspor'a 2-1

Mutlu Topçu: "en güçlü rakibimizle oynadık"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor kupa maçı sonrası, gruptaki en güçlü rakipleriyle oynadıklarını ve zor bir maç olduğunu söyledi.
 
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu maçında Gaziantepspor deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Grupta en güçlü rakibimizle oynadık. Zor maç oldu. Oyuna iyi başlayan ve golü bulan bizdik. İki tarafın da pozisyonları oldu. Galip gelecek skoru Trabzonspor yakaladı. Ama skor 1-1’ken birkaç net pozisyonumuz vardı. Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Biz bu maça pozitif bakmaya çalışıyoruz ve bu maçtaki kazanımlarımızı görmeye çalışıyoruz. Görev verdiğimiz genç arkadaşlarımızın iyi performansları oldu. Bundan sonraki grup maçlarında burada kaybettiğimiz puanları arayabiliriz. Bu maçın rövanşı da var. İçerideki maçlarda daha dikkatli olmak gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler