Mutlaka biri şampiyon olacak ama

Trabzonspor’un eski Başkan yardımcısı Muammer Saka Pazar günü oynanan Trabzonspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, aynı saatte oynanan Fenerbahçe- Ankaragücü ve Pazartesi akşamı oynanan Beşiktaş- Eskişehir maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu

Mutlaka biri şampiyon olacak ama

Trabzonspor’un eski Başkan yardımcısı Muammer Saka Pazar günü oynanan Trabzonspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, aynı saatte oynanan Fenerbahçe- Ankaragücü ve Pazartesi akşamı oynanan Beşiktaş- Eskişehir maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Eski Başkan yardımcısı Muammer Saka’nın açıklamaları;

Spor toto Süper Lig Yıllardır görülmemiş bir mücadeleye sahne oluyor iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Trabzonspor puan puana zirvede şampiyonluk mücadelesi veriyor. Son haftaya girdiğimiz bu günlerde Futbol camiasında her maç için değişik değişik istenmeyen yorumlar yapılmaktadır.

Pazartesi günü oynanan Beşiktaş – Eskişehir spor maçından sonra Eskişehir spor teknik direktörü Bülent uygun bir açıklama yaptı :

Futbol’un adaletinden ve ihanetinden bahsetti. Bende Bülent uygun’a şunu söylüyorum. Bülent Uygun daha futbol un adaletini ve ihanetini yaşamadı. Fenerbahçe’ye karşı çıkardığı kadro ve oynattığı oyun ile Trabzonspor’a karşı çıkardığı kadro ve oynattığı oyun, onun ileride Futbol’un ilahi adaleti ve ihaneti ile hem kendisi hem de takımı nasıl karşı karşıya getirdiğini hep beraber yaşayacağız ve göreceğiz. Bu haftada yine futbol otoriterlerinin gözü Sivas’ta ve Karabük’te olacak ve hafta sonunda Şampiyon takım belli olacak. Mutlaka bir takım şampiyon ilan edilecek ama şampiyonluk kadarda arkada hoş bir seda bırakmak sporun ahlak ilkelerine uymak gelecek nesillere örnek olmak bize göre şampiyonluk kadar ve ondanda daha önemlidir. Futbol tarihimiz kendi içerisinde yapılan ihanetleri ve adaletsizliği hiçbir zaman affetmemiştir, Bunu yapanlarında zaman içerisinde hangi durumlara düştüğünü hep beraber görmüşüzdür bundan sonrada görmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor