Mustafa Yumlu'ya ödül

 Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen ödül töreninde Galatasaray'dan Semih Kaya, Fenerbahçe'den Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz ile Trabzonspor'dan Mustafa Yumlu "Lassa En Sağlam Defans Ödüllerini" kazandılar.Törene Milan ve İtalya Milli Takımı

Mustafa Yumlu'ya ödül

 Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen ödül töreninde Galatasaray'dan Semih Kaya, Fenerbahçe'den Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz ile Trabzonspor'dan Mustafa Yumlu "Lassa En Sağlam Defans Ödüllerini" kazandılar.

Törene Milan ve İtalya Milli Takımı'nın efsanevi defansı Franco Baresi'de onur konuğu olarak katıldı. UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında yarın Rostov ile oynayacağı karşılaşma için takımıyla birlikte Rusya'ya giden Mustafa Yumlu ile sakatlığı devam eden Fenerbahçeli Egemen Korkmaz geceye katılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler