Mustafa Yumlu’nun Transferinin perde arkası

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan ve transferin son gününde Eskişehirspor’a kiralık olarak verilen Mustafa Yumlu’nun transferinin perde arkası ortaya çıktı.Süper ligin devre arası transfer sezonunda adı birçok kulüple anılan Mustafa Yumlu Bordo-Mavili y

Mustafa Yumlu’nun Transferinin perde arkası

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan ve transferin son gününde Eskişehirspor’a kiralık olarak verilen Mustafa Yumlu’nun transferinin perde arkası ortaya çıktı.Süper ligin devre arası transfer sezonunda adı birçok kulüple anılan Mustafa Yumlu Bordo-Mavili yönetime transferi konusunda rest çektiği öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminin bonservisi ile birlikte Eskişehirspor’a vermek istediği Mustafa’nın bu teklife sıcak bakmadığı ben Trabzonsporluyum ve Trabzonspor’da oynamak istiyorum .Beni kiralık olarak Eskişehirspor’a verirseniz giderim aksi takdirde sezon sonunu beklerim dediği belirtildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Bordo-mavili yönetim yeni bir sözleşmeyi oyuncuya teklif ederek 1 milyon Eoru’ya satış opsiyonlu oyuncuyu Eskişehirspor’a kiralamak istemesine karşılık Mustafa bu teklife de sıcak bakmayarak sözleşmeden bu maddeyi kaldırttığı belirtildi.

Muftafa Yumlu’nun menejeri Coşkun Yılmaz Haber 61.Net Spor Servisine yaptığı açıklamada Trabzonspor Yönetimi oyuncuyu satış opsiyonu ile Eskişehirspor’a kiralamak istedi.Biz bu maddeyi sözleşmeden çıkarttık ve oyuncu Eskişehirspor ile kiralık olarak anlaştık dedi.

Öte yandan Trabzonspor’dan Eskişehirspor’a kiralık olarak gönderilen Mustafa Yumlu 1 milyon tl kazanacak.

Haber 61 Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor