Mustafa Yumlu için "paralel" iddiası!

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un tecrübeli stoperi Mustafa Yumlu’yu bırakma gibi bir düşünceleri olmadığını ve kendisine iyileştirme yapma konusunda bir görüşme yapacaklarını söyledi.Hacıosmanoğlu, "Mustafa bizim kardeşimiz. Daha onunla k

Mustafa Yumlu için "paralel" iddiası!

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un tecrübeli stoperi Mustafa Yumlu’yu bırakma gibi bir düşünceleri olmadığını ve kendisine iyileştirme yapma konusunda bir görüşme yapacaklarını söyledi.

Hacıosmanoğlu, "Mustafa bizim kardeşimiz. Daha onunla konuşmadık. Bunların hepsi Trabzonspor’u yıpratmak için Trabzon’da kurgulanan derin paralel yapı kumpaslarından bir tanesidir. O bizim kardeşimiz. Daha böyle bir konuşma içerisine de girmedik kendisiyle. Bu takımın önemli bir oyuncusudur, kimse onu bir yere göndermiyor. Daha bu konuda kendisiyle bir konuşma yapılmamıştır" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor