Mustafa Yumlu formayı sevdi!

Yurt dışı kampında sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mustafa Yumlu da, formayı kaptırmayı düşünmüyor. Takımdaki tecrübeli futbolcularla ciddi bir rekabet içerisine giren Mustafa'nın, Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi

Mustafa Yumlu formayı sevdi!

Yurt dışı kampında sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mustafa Yumlu da, formayı kaptırmayı düşünmüyor. Takımdaki tecrübeli futbolcularla ciddi bir rekabet içerisine giren Mustafa'nın, Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi 18 kişilik kadroya girmesi bekleniyor. Mustafa Yumlu, önemli olanın takım başarısı olduğunu vurgulayarak, "Bu mücadele içerisinde bende kendime yer açmak istiyorum. Takımda çok kaliteli futbolcular var ve bunların hemen hemen hepsi formaya yakın isimler. Dolayısıyla bu rekabetin sahada futbola olumlu yönde yansıyacağını söylemek mümkün" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor