Mustafa ve Zeki'ye af sinyali

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, süresiz kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru ile ilgili müjdeli bir haber verdi.Yakup Aslan, "Her takımda buna benzer sıkıntılar olabilir. Bu bir cezalandırmadan ziyade, dinlendirme gibidir. Kulübün m

Mustafa ve Zeki'ye af sinyali
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, süresiz kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru ile ilgili müjdeli bir haber verdi.

Yakup Aslan, "Her takımda buna benzer sıkıntılar olabilir. Bu bir cezalandırmadan ziyade, dinlendirme gibidir. Kulübün menfaatleri bunu gerektirdiği için böyle yapıldı. Biz kendi evlatlarımızın kulüpten uzaklaştırılmasını veya hırpalanmasını istemeyiz. Aksi halde milli takımımız da bundan zarar görür. Ama futbolcularımız da dikkatli olmalı. Herkes hata yapabilir ama bizim futbolcularımız daha dikkatli olmalı. Bir karar alındı, sonuçta bu karar Allah emri değil. Arkadaşlarımız şu anda kendilerine gösterilen yerde çalışıyorlar. Zamanla gösterecekleri özverili çalışmayla takımlarına geri dönme şansları olabilir" dedi.  

SABRİ NASIL TAKIMA DÖNDÜYSE, MUSTAFA VE ZEKİ DÖNEBİLİR 
Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nu örnek gösteren Aslan, "Yeter ki iyi niyetli olduklarını göstersinler. Sabri, Galatasaray'da en iyi adamlardan bir tanesi olmasına rağmen dışarıda bırakıldı ama şimdi geri döndü. Bu böyle bir şey. Biz şunu istiyoruz futbolcularımızdan, özellikle dışarıdan gelenlere sahip çıkacaklar. Onlar çünkü ev sahibi pozisyondalar. Herkesten daha özverili olacaklar. Biz bunu istiyoruz. Dışarıdan gelenler; yeni bir kültüre, yeni insanlara adapte olmaya çalışıyorlar. Ama yerli oyuncularımız kendi evlerinde para kazanıyorlar. Bu nedenle biraz daha özverili olmaları gerekiyor. İnşallah kendi evlatlarımız takımımıza dönecek. Bu olay diğer arkadaşlarımıza örnek olmalı. Azimleri ve pişmanlıklarını göstermeleri bu kapıyı açar. Kadro dışı kararı vermemize neden, onlardan beklenen tavrı sergilememeleriydi" ifadelerini kullandı.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor