Mustafa Reşit Akçay takımına güveniyor

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: ''Olympiakos'a zorluklar çıkarabileceğimizi düşünüyorum''

Mustafa Reşit Akçay takımına güveniyor

UEFA Avrupa Ligi 2'nci turunda yarın Karaiskaki Stadı'nda Olympiakos ile mücadele edecek Osmanlıspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile futbolculardan Pierre Webo basın toplantısı düzenledi.


Önemli bir maç oynayacaklarını dile getiren Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, ''Gerek ismimizi, gerekse ülkemizi temsilden dolayı baskı hissedeceğiz. Bunun üstesinden gelecek oyunculara sahibiz. 2017 yılı skor olarak bize şey vermese de sahaya koyacağımız mücadele ile Olympiakos'a zorluklar çıkarabileceğimizi düşünüyorum. İki ayaklı olan bir maçta kazanmayı düşünüyoruz ama kazanamıyorsak yenilmemeyi de düşünüyoruz. Hem baskı hissedeceğiz, hem de coşkumuz olacak. Çünkü ilk kez evleniyoruz" değerlendirmesini yaptı'' dedi.

''OLYMPİAKOS'UN SAVUNMADA AKSAYAN YÖNLERİ VAR''

Tecrübesi yüksek oyuncularla stratejiler geliştirip oyun karakterlerini sahaya yansıtacaklarını ifade eden Akçay, ''Olympiakos'un savunmada aksayan yönleri var. Özellikle sağ kanattan atak geliştiriyorlar. Sıkıştırmayı ikinci bölgede yapıyorlar. Seyirci coşkusuyla birinci bölgede de baskı yapacaklar. İlk yarım saatte bizim kontralarımız olacak" diye konuştu.

"LİGİ ÖNEMSİYORUM"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, kendisi için önemli olanın Spor Toto Süper Lig olduğunu hatırlatarak, ''Ben yine ligi önemsiyorum. Tercihim ligdeki performanstan yana. Günlük yaşayan bir ülkeyiz. Bunun değişmesi adına yarın başarılı olmak istiyoruz. Bir Türk ekolü yok. Bazı galibiyetleri şansa, yenilgileri de şanssızlıkları bağlıyoruz. Mutlu olalım istiyorum" şeklinde ifadeler kullandı.


HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Osmanlıspor, yarın karşılaşacağı Olympiakos maçının hazırlıklarını tamamladı. Maçın oynanacağı Karaiskaki Stadı'nda teknik direktör Mustafa Reşit Akçay nezaretinde son çalışmasını yapan Başkent ekibi idmana pas çalışması ile başladı. Daha sonra ısınma hareketleri yapan Osmanlıspor idmanın ikinci bölümünde taktik çalışması gerçekleştirdi.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor