Mustafa Reşit Akçay Son Osmanlı oluyor

Haber61 – Spor Servisi – Akhisar Belediyespor’dan istifa eden Mustafa Reşit Akçay, bir süredir Trabzon’da tatil yapıyor. Akçay’a tatil süresi boyunca birçok teklif geldiği öğrenildi. Bu teklifler arasında en ilginci ise PTT 1. Ligin başarılı takımlarından

Mustafa Reşit Akçay Son Osmanlı oluyor

Haber61 – Spor Servisi – Akhisar Belediyespor’dan istifa eden Mustafa Reşit Akçay, bir süredir Trabzon’da tatil yapıyor. Akçay’a tatil süresi boyunca birçok teklif geldiği öğrenildi. Bu teklifler arasında en ilginci ise PTT 1. Ligin başarılı takımlarından Osmanlıspor’a teknik adam olması için yapılan baskı oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek, Akçay’ı kulübün başına getire bilmek için Trabzon’daki siyasilerde başta olmak üzere tanıdığı herkesi devreye soktu.

Gökçek, Akçay’ı telefon ile arayarak, “ Mustafa Seni Osmanlıspor’un başında görmek istiyorum. Bu takım seninle birlikte daha da başarılara gider.”dediği öğrenildi. Bu konuşmaya Akçay ise, “ Bana göstermişolduğunuz güven için teşekkür ederim sayın başkanım.”dedi. Osmanlıspor ile Mustafa Reşit Akçay arasında görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler