Mustafa Hacıkerimoğlu’ndan tepki! “Trabzonspor taraftarı olma konusunda kendilerini sorgulamaları gerek”

TFF yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu Rize kümeye diye bağıra taraftarlara tepki gösterdi.

Mustafa Hacıkerimoğlu’ndan tepki! “Trabzonspor taraftarı olma konusunda kendilerini sorgulamaları gerek”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor-Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulunarak, maçın son anlarında çok üzüldüğünü ve Rize Kümeye diye bağıran taraftarların Trabzonspor taraftarı olma konusunda kendilerini sorgulamaları gerektiğini söyledi.

Maçın son anlarında çok üzüldüğünü belirten Hacıkerimoğlu, “Trabzon’un Giresun’un Rize’nin akılı selim insanları bu konuda ısrarcı. Bu bölgede yaşayan insanların bir aile gibi yaşamaya devam etmesini istiyor. Futbolun kardeşliğini herkesin yaşamasını istiyor. Ülke genelinde futbolla alakalı istenmeyen olayların bölgemizde olmasını istemiyor. Ben bu akşam maçın son dakikasında çok üzüldüm. Komşuluğa ve sportmenliği uymayan bir davranış oldu. Rize kümeye diye bağıran bazı taraftarlarımız oldu. Ben onlara çok üzüldüğümü, onların Trabzonspor taraftarı olma konusunda kendilerini mutlaka sorgulaması gerektiğini, bu coğrafyada insanların bir ve beraber nasıl yaşayacağını, nasıl yaşarsa kardeşliği, sporu mutlaka tartışmaları gerektiğini düşünmeleri gerekir. Kesinlikle o cümleyi kınıyorum. Rize, Giresun bizim kardeşimiz. Biz bu bölgede beraber yaşayacağız. Beraber top oynayacağız. Bir takım diğerini yenebilir. Önemli olan komşuluk, akrabalık ilişkilerine uygun, futbolun kardeşlik şölenine uygun şekilde oynanmasıdır. Trabzonspor taraftarı maçın son dakikasında beni çok üzdü. İnşallah böyle şeylerle bir daha karşılaşmayız. Rizespor’a ve Trabzonspor’a başarılar diliyorum.” dedi.

Maçı da değerlendiren Hacıkerimoğlu, “Rizespor’u iyi gördüm ben. İyi top oynadı. İnşallah daha iyi olacak. Gittikçe üstüne koyacak. Trabzonspor zaten sonuç odaklı oynuyor. Daha dikkatli oynuyor. Zaman zaman oyuncu değişiklikleri oyun formatını etkiliyor, bunu görüyoruz. Bu maçta da bunu hissettik. Her ikisine de başarılar diliyorum. İnşallah sonları iyi olur.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor