Mustafa Denizli reçeteyi açıkladı!

Mustafa Denizli maç sonu konuştu.

Mustafa Denizli reçeteyi açıkladı!

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli maç sonu açıklamalarda bulundu.

Denizli, “Bu oyun kimi tatmin etmez ki. Takıma futbolculara ne diyebilir. Bir talihsizlik dönemi, var. Oyunun temposununa pozisyonlara baktığınızda her şey bizim lehimize gözüküyor. Trabzonspor iyi birtakım ve lig lideri. Böyle bir skor ortaya çıkmaması lazım. Yapamadığımız paslar maçın sonucunu tayin etti. Söyleyecek bir şey yok. Bu takımın reçetesi bu akşam oynadığı futbol. Lige ara verilecek ve ilerisi için her şey lehimize olacak.” dedi.

BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, oynanan oyundan memnun olduğunu belirterek, “Bu maç berabere bitse üzülürüm diye düşündüğüm anda maçı kaybettik” dedi.

Mustafa Denizli, ”Ligin uzak ara lideri olan takımla oynadığınız maçın 90 dakikası futbol adına ve bizim adımıza düşündüğümüz gibi geçti. Temposu çok yüksek, pozisyonları değerlendiremediğimiz bir doksan dakika oldu. Her şeye rağmen takımımı ve destek veren taraftarımızı kutluyorum. Futbolda bunlar her zaman yaşanmıyor. Bu maç berabere bitse üzülürüm diye düşündüğüm anda maçı kaybettik. Söylenecek fazla bir şey yok. Takımım böyle oynadığı müddetçe bu ligin en flaş ekiplerinden biri olmaya devam edecek. Skor ne olursa olsun bu takımla gelecek adına hiçbir endişem yok. Devre arasında sıkıntı çektiğimiz 1 veya 2 bölgeye transfer yaparsak problemlerimizi büyük ölçüde hallederiz. Yapamazsak da hallederiz. Çünkü bu takım neler yapabileceğini oynadığı futbolla gösteriyor“ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor