Mustafa Alper Avcı: "Ligin en güçlü takımı olacağız"

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, Sancaktepe FK maçı öncesi medya merkezimize açıklamalarda bulundu

Mustafa Alper Avcı: "Ligin en güçlü takımı olacağız"

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk maçında 20 Eylül Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepe FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Lige Sanccaktepe FK maçı ile başlayacaklarını ifade eden Avcı, “Takımımıza önemli isimleri dahil ettik. Geçen sezondan kalan oyuncularımızın yanı sıra eksik olduğunu düşündüğümüz mevkilere de takviyeler yaptık” dedi.

Kadrolarına kaliteli oyuncular kattıklarını da söyleyen Avcı, “Gerek kulüp yapımıza, gerekse saha içinde taktiksel disipline uygun, oynatmak istediğimiz sisteme cevap verecek, saha içerisinde sorumluluk alacak arkadaşları aramıza kattık. Sancaktepe FK maçına da gerek fiziksel gerekse de taktiksel açıdan iyi hazırlandığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe FK maçı ile ilgili de konuşan teknik direktör Mustafa Alper Avcı, “Oyuncularımız; kendi yeteneklerini ve tecrübelerini takım kurgusuna uygun bir şekilde sahaya yansıttıklarında, neler yapabileceklerini sezon başından beri yaptığımız çalışmalarda gösterdiler. Bir arada oynadıkça ve lige adapte oldukça ligin en önemli takımı olacağız. Ligin en güçlü takımı olacağız. Ayrıca Sancaktepe maçında İsmail Haktan Odabaşı ve Batuhan Şen kart cezalısı olmaları nedeni ile sahada olmayacaklar. Sancaktepe maçını kazanıp lige 3 puanla başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Mustafa Alper Avcı:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor