Mustafa Alper Avcı: “Hedefimiz TFF 1.Lig”

Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, açıklamalarda bulundu.

Mustafa Alper Avcı: “Hedefimiz TFF 1.Lig”

TFF 2.Lig Beyaz Grup 2’nci hafta maçında Amed SF’yi 4-1 yenen Hekimoğlu Trabzon’da, teknik direktör Mustafa Alper Avcı açıklamalarda bulundu. 

Kendi evlerindeki ilk maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu ifade eden Avcı, “Sezon başında bir çok yeni oyuncu kadromuza dahil oldu. Gerek geçen seneki pandemi süreci gerekse aramıza geç katılan arkadaşlar sebebiyle maalesef uyum adına zamana ihtiyacımız var” dedi.
Ayrıca takımdaki sakat ve cezalı oyuncuların fazla olmasına da dikkat çeken Avcı, “Bunun üzerine İsmail Haktan ve Oğuz Kocabal’ın cezalı olması, Serkan, kaleci Batuhan ve Caner’in sakatlıkları, Batuhan Karadeniz’İn ise iğne ile oynaması her ne kadar olumsuz gözükse de kurduğumuz alternatifli kadronun avantajını yaşadık”
ifadelerini kullandı.

Amed maçı ile ilgili de konuşan teknik direktör Mustafa Alper Avcı, “Oyuna baskı ile başlamak istedik. Ön bölgedeki presimiz rakibi uzun pasa yöneltti. Kazandığımız ikinci toplarla pas oyunu oynamak istedik. Saha şartlarının elverdiği ölçüde topa rakipten daha fazla sahip olduk. İstediğimiz pozisyonlara da girdik. Fakat skoru bulamadık. Savunma geçişinde rakibe alan verdik. Beklemediğimiz şekilde mağlup duruma düştük” şeklinde konuştu.

“İkinci yarı sistemsel değişiklikle ön bölgede sayısal üstünlük kurmak istedik” diyen Avcı şu ifadeleri kullandı: “Neticesinde oyuncularımız bireysel yeteneklerini sisteme dahil ettiğinde ve sorumluluk aldıklarında etkili olup golleri bulduk. Skor ile beraber oyuna dahil olan her oyuncumuzun skora ve oyuna etkisi bizi son derece mutlu etmiştir.

Adaptayson sürecini, sakat ve cezalı arkadaşlarımızın aramıza katılmasıyla mümkün olan en kısa sürede minimum kayıpla atlatıp, istediğimiz performansa geldiğimizde şampiyonluğun en güçlü adayı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bir maç kazandık ama, önemli olan oyunumuzu geliştirip, istikrarlı bir şekilde TFF 1.Lig’e yükselmeyi başarmak. Tüm oyuncularımızı, teknik heyetimizi, personelimizi ve yönetimimizi tebrik ederim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler