Mustafa Akçay kamp yerini çok beğendi

Akhisar Belediyespor’un hocası Mustafa Reşit Akçay, Erzurum’da kamp yapmayı kendilerinin çok istediğini belirterek, “Burası kamp için ideal bir yer” dedi.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, takımın E

Mustafa Akçay kamp yerini çok beğendi

Akhisar Belediyespor’un hocası Mustafa Reşit Akçay, Erzurum’da kamp yapmayı kendilerinin çok istediğini belirterek, “Burası kamp için ideal bir yer” dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, takımın Erzurum kampını değerlendirerek, çalışmaların çok iyi geçtiğini söyledi. Erzurum’un kamp için ideal bir yer olduğunun altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, “Erzurum’da olmaktan mutluyuz. Şu anda kamp sorunsuz devam ediyor. 22 Temmuz’da başlayacak olan TRT Cup turnuvasına da iyi bir şekilde hazırlanacağız. Erzurumlu futbol severlere güzel bir oyun sergilemeyi arzuluyoruz. Erzurum’un havası yükseklik kampı için ideal.  Yeni sahaların yapılması da gelen takımlar için bir avantaj. İnşallah bu kampı en iyi şekilde değerlendirerek, Erzurum’dan ayrılacağız” dedi.

PUSULA GAZETESİNİ TAKDİR ETTİ

Erzurum’da kamp çalışmalarını sürdüren Manisa ekibi Akhisar Belediyespor’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay,  Doğu Anadolu’nun tek bölge gazetesi olan Pusula Gazetesini övdü. Gazeteyi okuyan ve inceleyen Akçay, “Erzurum’da böyle kaliteli bir gazetenin çıkması beni mutlu etti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor