Mustafa Akçay bombayı patlattı!

Bu sezon Süper Lig'in dikkat çeken takımlarından olmayı başaran Mustafa Akçay'ın takımı Osmanlıspor transfere de hızlı başladı. Gaziantepspor'dan ayrılan deneyimli kaleci Karcemarskas'ı kadrosuna katan Ankara ekibi asıl bombayı Bourdeux'un golcüsü Diabete

Mustafa Akçay bombayı patlattı!
Bu sezon Süper Lig'in dikkat çeken takımlarından olmayı başaran Mustafa Akçay'ın takımı Osmanlıspor transfere de hızlı başladı. Gaziantepspor'dan ayrılan deneyimli kaleci Karcemarskas'ı kadrosuna katan Ankara ekibi asıl bombayı Bourdeux'un golcüsü Diabete'yi transfer ederek patlattı.
 
Başkent ekibinin Onursal Başkanı olan Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla transferleri duyurdu. Gökçek, Karcemarskas'ın fotoğrafını paylaşıp, "Osmanlısporlulara ilk müjde! Transfer bitmiş. Türkiye'nin en iyi iki kalecisinden biri Osmanlı'da" yazdı. Gökçek, ayrıca bir santrfor ile anlaşıldığını yazarken, "İkinci ultra bomba transfer bitti! Türkiye bu sene bu santraforu konuşacak" demişti.
 
Gökçek yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fransız kulübü Bordeaux ile sözleşmesi biten Cheick Diabete'nin Osmanlıspor'la anlaştığını duyurdu. Golcü oyuncunun ismi uzun süre Galatasaray'la anılmıştı.
 
Anlaşma 3 yıllık
Spor Toto Süper Lig'e çıktığı ilk sezonunda Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Avrupa'da boy gösterme başarısına ulaşan başkent ekibi, ismi başka kulüplerle de anılan Gaziantepspor'un kalecisi Zydrunas Karcemarskars'ı transfer etti.
Mor-sarılı kulübün genel menajeri Ender Yurtgüven, 1983 doğumlu Litvanyalı kaleci ile 3 yıllık anlaşma yaptıklarını belirterek, "Kadromuz, ligde gösterdiği başarıyla aslında kalitesini gösterdi. Ancak Türkiye'yi ve başkentini Avrupa'da temsil edeceğimizin de farkındayız." dedi.
Teknik direktör Akçay'ın raporu doğrultusunda transfer yaptıklarını dile getiren Yurtgüven, "İlk olarak kaleden başladık. Yeni transferimizin bizimle çok daha başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor