Mustafa Akbaş: Forma giymek rüya gibi

Trabzonspor’da teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın savunmanın solunda görevlendirdiği Mustafa Akbaş, bordo mavili formayı giymenin kendisi için rüya gibi olduğunu söyledi.Devre arasında geldiği takıma kısa sürede uyum sağladığını belirten Mustafa, şöyle kon

Mustafa Akbaş: Forma giymek rüya gibi

Trabzonspor’da teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın savunmanın solunda görevlendirdiği Mustafa Akbaş, bordo mavili formayı giymenin kendisi için rüya gibi olduğunu söyledi.

Devre arasında geldiği takıma kısa sürede uyum sağladığını belirten Mustafa, şöyle konuştu:

"FORMAMI KORUMAK İSTİYORUM"

"1461 Trabzon’da oynarken hep Trabzonspor’u hayal ediyorduk. Aynı tesislerde kalıyorduk ama Trabzonspor çok farklı bir dünya. Şimdi bu dünyanın içerisindeyim ve forma giyiyorum. Buna zaman zaman kendim bile inanamasam da şu anda devamlı görev alıyorum. Trabzonspor gibi bir takımda hiç kimsenin forması garanti değildir. Dolayısıyla bende formamı korumak ve Trabzonspor’a daha çok katkı sağlamak için çok çalışıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor