Muş'ta bordo mavi okul

Haydi Kızlar Okula kampanyası çerçevesinde www.6t1s.com sitesi Muş Alparslan Y.İ.B.O öğrencilerine TS Club'dan 28 takım forma hediye etti. 2003 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF işbirliğinde kız çocuklarının okullulaştırılması kampanyası

Muş'ta bordo mavi okul
Haydi Kızlar Okula kampanyası çerçevesinde www.6t1s.com sitesi Muş Alparslan Y.İ.B.O öğrencilerine TS Club'dan 28 takım forma hediye etti.

2003 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF işbirliğinde kız çocuklarının okullulaştırılması kampanyası yürüten Muş Alparslan Y.İ.B.O.; ilköğretim çağında ki 6-14 yaş arası kız çocuklarının okullaşması için başlatılan “Haydi Kızlar Okula” kampanyasında Muş'u, Türkiye üçüncüsü yaptılar. Bu beş yıllık süre zarfında okula kazandırılan kız çocuğu sayısı ise şimdiden 4 bin 766'ya ulaştı.

www.6t1s.com sitesinden yapılan açıklama şöyle:
Okul yönetiminin bu cefakar çalışmaları karşısında istedik ki, onların ihtiyaçları doğrultusunda bizlerde destek olalım. Okul yönetimi ile kurduğumuz iletişimde ise “Taraftar” profilimiz ile doğru orantılı olan “Kulüpten Alan Değil, Kulübe Veren Taraftar” fikrimizi gerçekleştirebileceğimiz alan olan spor malzemesine ihtiyaçları olduğunu öğrendik.

1967 yılında kurulan, 1974 yılında 1.lige çıkan ve akabinde de, İstanbul'un saltanatına son veren Trabzonspor'umuzun bu başarısı, Anadolu coğrafyasında birçok taraftarın sevgisine mahzar olmuştur. Muş Alparslan Y.İ.B.O Müdürü Sayın Mehmet Güneş'te bunlardan birisi. Urfa'da doğan Mehmet Güneş'in Trabzonspor'a karşı olan sevgisi, sorgusuz sualsiz başladığımız bu görevi yerine getirmek için, hepimizin bir ödeviydi.

Bu okulumuza yardımı yaparken istedik ki, hem okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayalım, hem de kulübümüz kazansın. www.6t1s.com üyeleri olarak bizler, aramızda ki dayanışma eseri oluşturduğumuz bütçe ile, TS Club'tan 12'si Yıldız, 16'si Büyükler Futbol Takımı olmak üzere toplam 28 takım (Forma, Şort ve Tozluk) lisanslı ürünleri temin ederek Muş'a uğurladı.

Sözün bittiği yer ise, elimize ulaşan bu fotoğraflardan yansıyan sevinci gördüğümüz andı. Bu fotoğraflarda ki gülen yüzler, bizim için en büyük ödüldü. Aldığımız bu ödülle görevimizi sonlandırmayıp, okulun ihtiyacı olan Basketbol, Voleybol ve Atletizm takımının ihtiyacı olan spor malzemelerini de yine TS Club'da satılan lisanslı ürünlerden temin ederek, son yıllarda kaybolmaya başlayan Trabzonspor sempatisine hem bir nebze olsun katkı yapmak, hem de kulüp bütçesine artı bir katma değer kazandırmak istiyoruz.

Trabzonspor'lu olmanın farklılık olduğunu anlatmak için, söz kulübümüzün değerli yöneticilerinde. Bizler öğrencileri bordo-mavi yaptık. Sizlerde Muş'ta, Muşspor ile bir dostluk maçı yaparak, bütün bir bordo-mavi yapın”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler