Muşspor Süper Lig'e yakışır

Haber61 Köşe yazarı Ahmet Külekçi Muşspor maçını tribünden izledi.

Muşspor Süper Lig'e yakışır

Trabzondan gelerek Muş spor maçını tribünde izleyen gazteci yazar Ahmet Külekçi "Muş Spor tarafına hayran kaldım. Muş'ta futbol sevgisi bambaşka Muş'a süper lig yakışır" dedi.

TRİBÜNDEN MACİ İZLEDI

Muşpor'un kendi sahasında oynadığı Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol karşılaşmasını tribünden izleyen gazateci yazar Ahmet Külekçi "Muş Spor'un hak ettiği yeri 3.lig değil önce birinci lig ardından da süper ligde" dedi.

TARAFTARA HAYRAN KALDIM

Muş taraftarına Muş'ta halkın futbol sevgisine dikkat çeken Külekçi "Bu son derece muhteşem bir güzellik. Muş spor Türk futbolu için büyük bir renktir" dedi..

NEVZAT BAŞKANA SAHİP ÇIKILMALI

Muş Spor Kulüp Başkanı aynı  zamanda Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Kaya'nin da emeğine çabasına ve öz verisine dikkat çeken gazateci yazar Ahmet Külekçi "Nevzat başkan samimi yürekli ve güzel bir insan. Muşspor için büyük bir çaba harcıyor. Muş tarafından ricam başkanlarına futbolcularına ve hocalarına sahip çıksınlar. Muş spor öyle veya böyle hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 

Muşspor Süper Lig'e yakışır

Muşspor Süper Lig'e yakışır

Muşspor Süper Lig'e yakışır

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler