Musampa Ortaya Çıktı

AZ'nin idmanına katıldığı öğrenilen Hollandalı için yönetim FiFA'ya başvurduGeldiği günden bu yana Trabzonspor'a sorun çıkaran ve son olarak kenti hiç kimseye haber vermeden terk ederek vukuatlarına bir yenisini daha ekleyen Kiki Musampa, nihayet ortaya ç

Musampa Ortaya Çıktı

AZ'nin idmanına katıldığı öğrenilen Hollandalı için yönetim FiFA'ya başvurdu

Geldiği günden bu yana Trabzonspor'a sorun çıkaran ve son olarak kenti hiç kimseye haber vermeden terk ederek vukuatlarına bir yenisini daha ekleyen Kiki Musampa, nihayet ortaya çıktı! Menacerleri ile temas kurarak oyuncuları hakkında bilgi almaya çalışan Bordo-Mavili idareciler, bir türlü olumlu sonuç alamazken, FANATiK, Hollandalı futbolcunun son durumu ile ilgili detaylı bilgiler edindi.

Türkiye'den ayrıldıktan sonra direkt ülkesine gittiği öğrenilen Trabzonsporlu oyuncuya burada eski bir dostunun yardımcı olduğu kaydedildi.

Eski hocadan jest

Musampa'nın Ajax'tan hocası olan ve şu sıralar AZ Alkmaar'ın patronluğunu yapan Luis Van Gaal'in, eski öğrencisine AZ'nin genç takımıyla çalışma fırsatı verdiği belirtildi. Kulüp arayışlarını sürdürürken idmansız kalmamaya özen gösteren Hollandalı futbolcuya ispanya'dan teklif olduğu iddia edildi.

Bu arada gerekçesiz şekilde Trabzon'dan ayrılan Musampa için Trabzonspor Yönetimi de düğmeye bastı. Konuyu noter tespitleriyle beraber FiFA'ya intikal ettiren Bordo-Mavililer'in, mukaveleyi tek taraflı olarak fesh etmeyi planladığı vurgulandı.
Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor