Musampa İçin Karar Yok

Trabzonspor ile Kiki Musampa arasındaki FIFA nezrindeki itilaf sürmekte olduğu ve konunun henüz bir karara bağlanmadığı açıklandı.Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada Kiki Musampa'nın serbest kaldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belir

Musampa İçin Karar Yok

Trabzonspor ile Kiki Musampa arasındaki FIFA nezrindeki itilaf sürmekte olduğu ve konunun henüz bir karara bağlanmadığı açıklandı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada Kiki Musampa'nın serbest kaldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Trabzonspor ve Kiki Musampa arasındaki FİFA nezrindeki itilaf sürmekte ve henüz karara bağlanmamış durumdadır" denildi.

Taraflardan konuyla ilgili dokümanlarını isteyen FIFA, Trabzonspor'a 17 Eylül Pazartesi gününe kadar Kiki Musampa ile ilgili belgelerin gönderilmesi için süre verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler