Musampa FIFA'ya Başvurdu

Trabzonspor'un üç yıllık anlaşma karşılığında 2 milyon 750 bin euroya büyük umutlarla transfer ettiği ancak vurdumduymaz tavırları ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle 250 bin euro ceza verilen Musampa kendisine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle FIFA'ya ba

Musampa FIFA'ya Başvurdu

Trabzonspor'un üç yıllık anlaşma karşılığında 2 milyon 750 bin euroya büyük umutlarla transfer ettiği ancak vurdumduymaz tavırları ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle 250 bin euro ceza verilen Musampa kendisine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurdu.

Bu süreçte Trabzon'u ikinci kez izinsiz terk eden ve bu kez geri dönmeyi düşünmediği belirtilen Hollandalı oyuncunun, yönetimin verdiği 250 bin euroluk ceza için başvurduğu FIFA'dan, alacaklarının geciktirildiği ve futbol oynama hakkının elinden alındığını gerekçe gösterip bonservisini bedava almanın yanı sıra, alacağı olan 2 milyon euroyu da talep ettiği ortaya çıktı.

Akşam



FIFA'nın futbolcunun ne olursa olsun oynaması yönündeki kararlılığı ve Trabzonspor ile Türk takımlarının yabancı oyuncularla ilgili sicilinin bozuk olması nedeniyle Musampa'nın bonservisini alma ihtimalinin oldukça güçlü olduğu bildirildi. Musampa'nın, bonservisini bedava almanın yanında bu sezonki peşinatı olan 500 bin eroyu almak için böyle bir yolu seçtiği ileri sürüldü.

Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler