Murat Sancak'tan Trabzonspor'un Montella iddialarına sert yanıt!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor'un Montella ile görüştüğü iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Murat Sancak'tan Trabzonspor'un Montella iddialarına sert yanıt!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor'un kendisinden izin alarak Vincenzo Montella ile görüşme yaptığı haberlerini yalanladı.

"Montella hocayla görüşme yapıldığı haberi külliyen yalan"
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sancak, "Bazı haber sitelerinde, benden izin alınarak Montella hocayla görüşme yapıldığı haberi külliyen yalan. 

"Trabzonspor camiasından öyle bir girişim olmaz"
Lig devam ederken, Avrupa hedefi olan bir takımın hocasına talip olma nezaketsizliğini, ne Trabzonspor başkanı ne de Trabzonspor camiasından öyle bir girişim olmaz. NOKTA" ifadelerini kullandı. 

Murat Sancak'tan Trabzonspor'un Montella iddialarına sert yanıt!

Trabzonspor'dan teknik direktör açıklaması
Trabzonspor kulübü de, teknik direktör durumuyla ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takım planlamamız dahilinde organizasyonumuza uygun teknik direktör adayları belirlenirken, herhangi bir takımı çalıştırmayanların sezon sonu sözleşme imzalamak istemesi, adaylar arasında yer alan bazı isimlerin takım çalıştırmasından dolayı görüşme yapılmasının etik olmayacağı nedeniyle şu an için sonuçlandırılamamıştır. Ancak teknik direktör konusunu kısa bir süre içerisinde gündemimizden çıkartmayı arzuluyoruz."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler