Murat Cem Akpınar imzayı attı

Murat Cem Akpınar Hekimoğlu Doğanspor'a imzayı attı

Murat Cem Akpınar imzayı attı

Hekimoğlu Trabzon Trabzonspor’un genç yeteneklerinden Murat Cem Akpınar’ı bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzon ekibi Trabzonspor’un genç yeteneklerinden Murat Cem Akpınar ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde yönetim kurulu üyesi Ali Yavuz Güner hazır bulundu.

Güner yaptığı açıklamada, “ Murat Cem genç ve gelecek vaat eden bir futbolcu kardeşimiz. Kendisinin takımımızda başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum. Transferin gerçekleşmesinde bizlere yardımcı olan Trabzonspor yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi.

Murat Cem Akpınar da yaptığı açıklamada, “ Hekimoğlu Trabzonspor forması altında güzel işlere imza atmaya geldim. Kendimi daha çok geliştirip, Trabzonspor on birinin değişmez futbolcusu olmak istiyorum. Hedeflerim doğrultusunda böyle güzide bir camianın içinde bulunmaktan son derece gururluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor