Muhalefetten Yargıtay kararına tepki

Yerel mahkemenin kongre yapılması kararı, Yargıtay'ın 2'nci defa dönmesine Trabzonspor'un muhalif kanadı tepki gösterdi.Yargıtay’ın dosyayı yine eksik evrak yüzünden iade etmesi üzerine muhalefet, yönetime, "Dosyaya bilerek evrak koymuyor ve zaman kazanma

Muhalefetten Yargıtay kararına tepki

Yerel mahkemenin kongre yapılması kararı, Yargıtay'ın 2'nci defa dönmesine Trabzonspor'un muhalif kanadı tepki gösterdi.

Yargıtay’ın dosyayı yine eksik evrak yüzünden iade etmesi üzerine muhalefet, yönetime, "Dosyaya bilerek evrak koymuyor ve zaman kazanmaya çalışıyorlar" eleştirisinde bulundu. 

Kulübün eski yöneticilerinden Avukat Ali Sürmen, bu durumu, "tam bir tiyatro" olarak nitelerken, "Siyasetçilerin kendilerine hukuk lazım olduğu zaman gösterdikleri duyarlılığı, şehrimizin hassasiyetleri konusunda da göstermelerini bekleriz. Bunlar, hukukla oynamanın sonuçlarıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor