Motor değiştiren Red Bull pilota ceza

2015 Formula 1 Şampiyonası’nın 8. yarışı olan Avusturya GP’de motor değiştiren her iki Red Bull pilotu Daniel Ricciardo ve Daniil Kvyat yarışa son sıradan başlamayacaklar Red Bull takım patronu Christian Horner, Daniel Ricciardo’nun ardından, Daniil Kvyat

Motor değiştiren Red Bull pilota ceza
2015 Formula 1 Şampiyonası’nın 8. yarışı olan Avusturya GP’de motor değiştiren her iki Red Bull pilotu Daniel Ricciardo ve Daniil Kvyat yarışa son sıradan başlamayacaklar
 
Red Bull takım patronu Christian Horner, Daniel Ricciardo’nun ardından, Daniil Kvyat’ın da bu gece altıncı motora geçiş yapacağını doğruladı. Kvyat bu nedenle 10 sıra grid cezası alacak.
 
McLaren pilotu Fernando Alonso’nun 20 sıra grid cezası bulunduğundan motor değiştiren her iki Red Bull pilotu da yarışa son sıradan başlamamış olacak.
 
Horner, “Elbette bu durum Avusturya için ideal olmadı ama ne yazık ki dördüncü motora kadar çabucak geldiğimizden bu kaçınılmaz oldu.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor